Sattumatutkijan ylöspanemia Liberaali yhteiskunta on ihmisen yhteiskunta!

Vihaajat vihaa, meitsi vaan takas vilkuttaa nä-nä-nä-nä

Cheek piti tänään tiedotustilaisuuden, jossa kertoi aikeestaan pitää ensi kesänä keikka Olympiastadionilla. Tilaisuudessa oli paikalla iso joukko median edustajia. Yksi oli kuitenkin poissa - Rumbaan kirjoittava freelancetoimittaja Oskari Onninen oli ei-toivottu-henkilö. Artisti ei halunnut Onnista paikalle. Rumbahan riemastui asiasta ja veikkasi syyksi Onnisen taannoista arvostelua Cheekin "Kuka muu muka" -levystä. Syy lienee oikea - ja Cheekin reaktio ymmärrettävä - sillä kyseessä ei ole mikään normilevyarvio. Arvostelen tässä kyseisen "arvostelun".

 

Onninen on selaillut sivistyssanakirjaa ja löytänyt sieltä hienon sanan "infantiili". Sitähän on sitten mukava käyttää. Osoittaakseen ylemmyyttään ja näkemystään Cheekistä  ja tämän faneista hän tulkkaa sanan näille todistaen näin oman infantiilisuutensa. Hän esittää myös väitteen, että feministeistä välittämättömyys olisi osoitus siitä, että yhteiskunnallinen oikeudenmukaisuus ei kiinnostaisi. Väitteensä tueksi hän ottaa "Jossu"-kappaleen tukeutuen näin joidenkin tiukkapipojen näkemykseen kyseisen kappaleen seksismistä. On paha kun pipo kiristää. Se selkeästi estää kirkkaan ajatuksenjuoksun...

 

Kaivaapa Onninen esiin myös Cheekin väitetyn kokoomuslaisuuden esittäen, että sen vuoksi artisti osaa myydä ihmisille tuotteen, jota he eivät tarvitsisi, ja joka ei aja heidän etuaan. Siis mitä? Tai no...heti perään kirjoittaja haikailee vasemmistolta kykyä moiseen suoritukseen vahvistaen näin lukijassa jo virinneen epäilyn, että kirjoituksessa on kyse enemmän poliittisesta manifestista kuin vakavasti otettavaksi tarkoitetusta levyarvostelusta. Onninen muuten antaa  väärän todistuksen, sillä vasemmisto nimenomaan on maailmassa kunnostautunut myymällä ihmisille tuotteen, jota he eivät tarvitse, ja joka ei todellakaan aja heidän etuaan; sosialismin.

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Pitihän Cheek tänään ison jännittävän tiedotustilaisuuden, jossa jännittävä tiedotettava asia on, että hän aikoo myydä yleisölle ison keikan. Iso jännittävä tilaisuus oli tarkoitettu toimittajille, jotta toimittajat toimisivat apumyyjinä maksavalle yleisölle.

Yhden toimittajan syrjiminen oli huono veto, ja tekijältään ylimielinen. Ehkei Cheek olekaan niin hyvä bisnesmies, mitä sanotaan.

Käyttäjän jukkahelttula kuva
Jukka Helttula

Yhdenkään toimittajan ei olisi ollut pakko mennä kyseiseen tilaisuuteen...

Ylimielisyydestä tuskin oli kyse. Pikemminkin siitä riemusta, että voi noin tehdä. Mutta kuten sanottu, olisi kannattanut tyytyä vilkuttamaan.

Käyttäjän vylitalo kuva
Ville Ylitalo

Toisaalta nyt Cheek saa paljon huomiota ja kritiikkiä niiltä, joiden mukaan aito rap-musiikki on vasemmistolaista julistamista. Tämän ilmaisen mainostoimiston arvo voi olla merkittävä.

Joen Perämetsä

millä perusteella cheek on hyvää musiikkia? sanoitusten? sävellysten?

onko hän nuorisolle hyvä esikuva? :------DDDD

Martti Laines

Hienoa, että nyt löytyi asiantuntija. Voisitko aluksi määritellä hyvän musiikin!

Ja koska taide on subjektiivinen kokemus, voisitko myös argumentoida miksi Cheekin musiikista nauttineet ovat saaneet elämyksensä väärästä asiasta ja minkälaisesta taiteesta nauttiminen olisi heidän asetettava tavoitteekseen?

Ainiin, ja kerro myös kuka tai minkälainen henkilö on nuorisolle kaiken kattavasti hyvä esikuva?

Käyttäjän NinaVuorijrvi kuva
Nina Vuorijärvi Os Purola

Minä en noin muutoinkaan ymmärrä, miksi pitää tiedostustilaisuus yhden keikan takia. Eikös sen olisi voinut vain ilmoittaa lehdessä?

Käyttäjän harmaasusi kuva
Harmaasusi ™

"...voinut vain ilmoittaa lehdessä?"

Minä-minä-minä ei tietenkään.
Heikompi aines kyllä.


█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
H a r m a a s u s i ™ 2 0 1 3

Martti Laines

Maailmassa on paljon asioita joita minäkään en ymmärrä. Ilmeisesti tiedotustilaisuuden järjestäminen kuitenkin haittasi Sinua jollainlailla?

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

No jaa..tämä blogi olikin sitten enemmän poliittinen kuin Rumbassa oleva "kolumni" Jaresta. Oliko muuten kyseisessä kolumnissa jokin asia väärin mielestäsi vai loukkaavaa pelkästään se,että asioista "sanottiin ääneen" ?

Käyttäjän jukkahelttula kuva
Jukka Helttula

Minä tunnustan avoimesti väriä. Onninen yrittää olla toimittaja.

Rumban juttu ei ollut kolumni, vaan levyarvostelu. Tai sen piti olla arvostelu, mutta enempi tuo oli kaunainen kirjoitus ko. levyn tekijästä.

Toimituksen poiminnat